foto: Canva

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU: Objavljen je poziv za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je javni poziv za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini, ukupne vrijednosti 50 milijuna eura.

Za korištenje sredstava mogu se prijaviti jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, pravne osobe u njihovom većinskom vlasništvu ili suvlasništvu, te ustanove čiji su osnivači jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.

Radi se o sufinanciranju vlastitog učešća u projektima onih korisnika koji imaju sklopljen ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava iz EU fondova za programsko razdoblje 2014. – 2020., Švicarsko-hrvatskog programa suradnje te Financijskih mehanizama EGP-a i Kraljevine Norveške u razdoblju 2014. – 2021.. Poziv je otvoren do 30. travnja 2023., a javiti se mogu prijavitelji koji do dana objave poziva, dakle do 24. ožujka 2023., nemaju odobreno završno izvješće.

Više informacija dostupno je OVDJE 

(razvoj.gov.hr, foto: ilustracija)

Skip to content