BESPLATNO OBRAZOVANJE kroz projekt  „Mladi mogu sve-povjerenjem do posla!”

Projekt „Mladi mogu sve – Povjerenjem do posla“ predstavlja inovativan pristup za uključivanje neaktivnih NEET-ovaca na tržište rada, sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

U sklopu navedenog projekta, otvorene su prijave za programe besplatnog obrazovanja. Prijavom na besplatno obrazovanje može se postati:

  • Voditelj/ica agroturističkog gospodarstva
  • Proizvođač/ica i prerađivač/ica ljekovitog i aromatičnog bilja
  • Proizvođač/ica povrća u zaštićenim i otvorenim prostorima
  • Proizvođač/ica povrća u hidroponiji

Ciljana skupina korisnika su osobe od 15 do 29 godina koje nisu u sustavu obrazovanja (npr. srednja škola, fakultet, prekvalifikacija)  ili su nezaposlene (unazad 4 mjeseca nisu evidentirane u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje) te imaju završenu osnovnu školu. Programi ovisno o rasporedu predavanja traju 2-3 mjeseca, a izvoditelj je Agronomska škola Zagreb.

Projektom se također nudi jedinstvena step by step stručna podrška tima projekta #MladiMoguSve koji su dostupni za sve nejasnoće i pomoć u traženju onoga što želiš biti i posla kojim se želiš baviti.

Više informacija o prijavi i BESPLATNIM programima obrazovanja koji se nude nalaze se na stranici: https://www.odraz.hr/mladimogusve/

 

Zgrabi priliku koja ti se pruža i prijavi se!

Broj mjesta OGRANIČEN

Skip to content