OBAVIJEST DIONICIMA S PODRUČJA LAG-a „VIP“

Lokalna akcijska grupa „Virovitički prsten“ planira u narednom razdoblju na svojoj internetskoj stranici popisati i ukratko opisati najvažnije predstavnike javnog, civilnog i gospodarskog sektora koji djeluju na području Lokalne akcijske grupe „Virovitički prsten“, odnosno planiraju se  obuhvatiti najznačajniji gospodarstvenici, udruge, ustanove, smještajni kapaciteti, eno i gastro ponuda, kulturno-povijesna baština, prirodne vrijednosti, turistička ponuda, manifestacije i ostale posebnosti s područja LAG-a.

Cilj navedenog je obuhvatiti najznačajnije vrijednosti i ponudu te prikazati cjelokupnu proizvodnju i poslovanje dionika s područja Lokalne akcijske grupe „Virovitički prsten“, kako bi se navedeno moglo predstaviti prilikom promocije LAG-a te time doprinijeti unapređenju poslovanja i povećanju plasmana proizvoda na tržište, kako unutar granica Republike Hrvatske, tako i izvan granica prilikom suradnje sa LAG-ovima s područja Europske unije.

Po završetku prikupljanja podataka, planira se izraditi sveobuhvatna brošura u elektroničkom obliku pod nazivom Putevima LAG-a „VIP“, koja će se objaviti na internetskoj stranici LAG-a i ostalih zainteresiranih dionika s područja LAG-a.

Ovim putem molimo da nam predložite sve vrijednosti i sadržaje, koji će biti zanimljivi i atraktivni svim posjetiteljima LAG-a te potencijalnim kupcima/ korisnicima navedenih proizvoda/ usluga te nam pošaljete tekst u kojem će se obuhvatiti osnivanje, kratki opis proizvodnje/ poslovanja, najznačajnija postignuća i sl. (ne bi trebalo biti duže od pola A4 stranice). Pored navedenog, molimo da nam dostavite kontakt podatke i nekoliko fotografija koji će stajati pored opisnog dijela.

Sve navedeno možete poslati na e-mail: lag.vip@virovitica.hr.

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji i iskazanom interesu s nadom da ćemo zajedničkim snagama doprinijeti razvoju ovog područja.

Skip to content