Obavijest Crobuy platforme prenosimo u cijelosti:

 

Poštovani,

Koristimo priliku da Vam predstavimo projekt CroBuy.

Udruga Bratovština Marijanski zavjet za Domovinu u ovom je projektu uzela za cilj jačanje regionalnog razvoja kroz udruživanje lokalnih zadruga, OPG-ova i zanata te zajedničko plasiranje njihovih proizvoda na tržište.
Ideja CroBuy-a je pružiti našim malim proizvođačima virtualni prostor isključivo za hrvatske autohtone proizvode. Taj prostor neće biti rezerviran samo za područje Republike Hrvatske, već će biti moguće i dostavljati u inozemstvo. Navedeno će se ostvariti zahvaljujući suradnji sa Središnjim državnim uredom za Hrvate izvan Republike Hrvatske.
Potražnja za hrvatskim proizvodima nedvojbeno postoji te je u našem zajedničkom interesu omogućiti Vam da ih i ponudite.
Osim što će Vam se otvoriti novo tržište, u drugoj fazi platforme svojim pouzdanim proizvođačima organizirat ćemo edukacije i savjetovanja vezano za EU fondove.
Platforma će funkcionirati vrlo jednostavno. Nakon što se kupac zainteresira za Vaš proizvod ili uslugu, pošalje online narudžbu i proizvođač (Vi) svoj proizvod pakira u posebnu kutiju (sa specifikacijama koje dogovarate s našim predstavnikom) koju preuzima dostavna služba te Vam novac sjeda u što kraćem mogućem roku, ovisno o dostavnoj službi). Vas će to koštati samo malo utrošenog vremena za registraciju u CroBuy bazu podataka i tog trenutka to postaje i Vaša platforma u kojoj ćemo zajedno raditi na plasmanu hrvatskog proizvoda. U dogovoru s našim predstavnikom usuglasit ćemo Vaš doprinos (proviziju) koja će nam osigurati sredstva za plasman Vaših proizvoda.
Čim popunimo bazu podataka i obavimo tehničke radove na platformi krećemo s podizanjem same platforme što bi trebalo biti početkom iduće godine. Prije toga bismo pripremili Ugovore i održali sastanak sa svakim od proizvođača da upoznamo i Vas i vaš proizvod.
Ukoliko Vam se ovaj projekt čini zanimljivim i želite sudjelovati u zajedničkom jačanju regionalnog razvoja ili imate dodatnih pitanja vezano za platformu slobodno se javite na neki od dolje navedenih kontakta.

Srdačan pozdrav,

Karla Alvir
Volonter u CroBuy-u

Tel: +385 99 7963237
E-mail: info@crobuy.hr
Web: www.crobuy.hr
Adresa: Tomašićeva 10, Zagreb

Skip to content