LAG „VIROVITIČKI PRSTEN“ ODRŽAO PODJELU ODLUKA O ODABIRU PROJEKATA ZA MALA POLJOPRIVREDNA GOSPODARSTVA

U Vijećnici Grada Virovitice održana je dodjela Odluka o odabiru sa 1. Natječaja Lokalne akcijske grupe „Virovitički prsten“ za Tip operacije 1.1.3. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ iz Lokalne razvojne strategije Lokalne akcijske grupe „Virovitički prsten“ za razdoblje 2014.-2020., a koji je sukladan nacionalnom tipu operacije 6.3.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Konačne Odluke o odabiru projekata na 1. Natječaju Lokalne akcijske grupe „Virovitički prsten“ za Tip operacije 1.1.3. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ donesene su na 28. sjednici Upravnog odbora LAG-a „Virovitički prsten“.

Odluke o odabiru izdane su za 14 poljoprivrednih gospodarstava s područja LAG-a „Virovitički prsten“, a ukupno dodijeljena potpora od strane LAG-a za odabrane projekte iznosi 1.563.492,00 HRK.

Odluke o odabiru odabranim korisnicima podijelila je predsjednica Lokalne akcijske grupe „Virovitički prsten“, gđa. Tihana Harmund. Predsjednica LAG-a tom prilikom je naglasila da joj je iznimna čast uručiti donesene odluke temeljem kojih su odobrene aktivnosti koje će unaprijediti i modernizirati dosadašnje poslovanje odobrenih poljoprivrednih gospodarstava i značajno doprinijeti razvoju područja LAG-a „Virovitički prsten“, kao i uspješnoj realizaciji ciljeva definiranih u Lokalnoj razvojnoj strategiji LAG-a.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skip to content