Održan 7. sastanak osnivača LAG-a “Virovitički prsten”

Dana 23.siječnja 2018. godine održan je 7. sastanak osnivača LAG-a “Virovitički prsten “, na kojemu je tema sastanka bila anketiranje, odnosno provođenje Upitnika na Poljoprivrednim gospodarstvima sa područja LAG-a “VIP” s ciljem izrade Baze potencijalnih prijavitelja na mjere iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014 – 2020.

Prisutni su imali nekoliko prijedloga od kojih je usvojeno da će u početnoj fazi, općine u suradnji sa djelatnicima LAG-a “VIP”, provoditi ispitivanje sa predstavnicima/upraviteljima/nositeljima Poljoprivrednih gospodarstva u prostoru općina. Usvojen je i prijedlog da početnoj fazi terenske provedbe upitnika prethodi objava na lokalnoj radio postaji o provedbi ispitivanja u prostorijama općina, sa istaknutim terminima i prostorom održavanja.

Istaknuto je i da će daljnju terensku provedbu Upitnika na Poljoprivrednim gospodarstvima  provoditi djelatnici LAG-a “VIP” u samim sjedištima PG ( kućnim adresama ), sa onim PG koji se nisu odazvali u početnoj fazi provedbe, u prostoru općina.

Skip to content