Gospodarstvo Virovitičko-podravske županije na međunarodnom sajmu Pecs-expo u Mađarskoj

U Pečuhu u Mađarskoj, od 19. do 21. svibnja, u organizaciji Trgovačko-industrijske komore iz Pečuha, održan je međunarodni sajam Pecs-expo.

Na sajmu, u organizaciji i realizaciji Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, izlagalo je osam izlagača iz Virovitičko-podravske županije: Apis Cabuna – med za ugostiteljstvo, Asel Slatina – proizvodnja i instalacija uređaja i opreme za vođenje procesa sušenja voća, povrća, duhana i ljekovitog bilja, regulacija mikroklime u plasteničkoj proizvodnji i farmama, oprema za daljinsko mjerenje, očitavanje i regulaciju sušenja i mikroklime, Brana Virovitica – proizvodnja prirodnih voćnih sokova, ULO hladnjača za voće i povrće, izgradnja komunalne infrastrukture, izgradnja sustava navodnjavanja, izgradnja hidrograđevinskih objekata, Dam Lozan – ljekovito bilje: kamilica, Medena Virovitica – med i pčelinji proizvodi, Meta-plast Pitomača – proizvodnja plastenika i plasteničke opreme, Mustač-commerce; Tvornica octa Virovitica – prirodni alkoholni ocat, prirodni vinski ocati i prirodni jabučni ocat, Podrum Vineda Vukosavljevica – vina: graševina, Chardonnay, Cabernet Sauvignon.

Sajam je posjetilo poslovno izaslanstvo u kojem su bili predstavnici izlagača i Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, koje je predvodio Milan Vanđura, direktor HGK – Županijske komore Virovitica. (IVOD)

Skip to content