Sudjelovanje u NAJDUŽEM STOLU U HRVATA

Turistička zajednica Velika poziva sve zainteresirane na sudjelovanje u NAJDUŽEM STOLU U HRVATA koji se održava po osmi puta u sklopu Međunarodne smotre folklora “Čuvajmo običaje zavičaja”, u subotu, 27.svibnja 2017.godine u 19h.

 „…Ukoliko želite prezentirati svoju tvrtku, OPG, obrt, udrugu, zadrugu pred nekoliko tisuća posjetitelja trebate ispuniti prijavnicu koja se nalazi u privitku do 22.05.2017.g te ponijeti hranu kojom ćete popuniti onoliko metara stola koliko prijavite. Uz samu prijavnicu u privitku Vam je i detaljnije objašnjenje prijave i načina sudjelovanja.

Bit ćete nam dragi gosti i najiskrenije se veselimo Vašem dolasku i boravku u Velikoj jer zajedno sa Vama stvaramo jednu od najvećih i najljepših eno-gastro priča u Lijepoj našoj, kao i onoj tradicijskoj koja se zbiva tokom nedjelje, 28.svibnja od 16h povorkom i nastupom 14 kulturno-umjetničkih društava iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Još jednom Vas pozivamo, dođite u Veliku od 26. do 28.05.2017., budite dio najljepše tradicionalno-gastronomske manifestacije u regiji, budite naš cijenjeni partner, dragi i uvaženi gost i sa sobom ponesite najljepše i najveselije emocije iz bisera Zlatne doline, prekrasne Velike!…“

Direktor Turističkog ureda:

Tomislav Galić

Za sve informacija smo Vam na raspolaganju:

E-mail: tz-velika@net.hr

GSM: 098 547 424

Tel: 034 233 135

Skip to content