PROMIDŽBENI DOGAĐAJ LAG-a “VIP” U GORNJEM BAZJU

Lokalna akcijska grupa „Virovitički prsten“ poziva sve zainteresirane predstavnike javnog, gospodarskog i civilnog sektora na promidžbeni događaj LAG-a  koji će se održati 15. listopada u Društvenom domu Gornje Bazje, s početkom u 15:00 sati.

U sklopu predavanja predstavit će se plan rada, glavne aktivnosti, ciljevi osnivanja LAG-a te provedba LEADER pristupa u Republici Hrvatskoj kroz IPARD Mjeru 202 – Priprema i provedba lokalnih strategija ruralnog razvoja te Mjeru 19 – LEADER u sklopu Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

U sklopu predavanja predstavit će se i aktualni natječaji te mjere iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014.-2020., dok će glavni naglasak predavanja biti na Mjeri 4 – „Ulaganja u fizičku imovinu“ te Mjeri 6 – „Razvoj poljoprivrednih gospodarstva i poslovanja“, kako bi se potencijalni prijavitelji što jednostavnije i učinkovitije pripremili te podnijeli zahtjeve za potporu iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EPFRR).

 

Skip to content